sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Lentävä Hollantilainen saapui taloon..

Minä joskus heikkona hetkenä lupasin, että sitten kun Onnista tulee inttivalio, niin minä otan toisen mittelin... Viime toukokuussa Haminassa Onni pokkasi ekan Cacibin ja Stina the kasvattaja totesi, että "nyt napsahti aika käyntiin"...

Koska sopivan pennun löytyminen saattaa viedä aikaa, ruvettiin hommaan viime syksynä... Etsintä tuotti tulosta marraskuussa ja silloin alkoi "kiivas" odotus, mammakoiralla oli laskettu aika joulukuun loppupuolella.. Odotus ja jännitys palkittiin kun 21.12 syntyi Hollannissa neljä pientä jääkarhun pentua, kaksi narttua ja kaksi urosta.

Näistä uroksista toinen lensi Suomeen 23.2, ja tuli ilostuttamaan meidän päiviä.

Ensitapaaminen

Lenni on hyvin vauhdikas ja eloisa penska. Hampaita käyttää erittäin tehokkaasti, ja kertoo tasan heti kun ja jos joku pännii.. :D


Peppi pelkää Lenniä ja luikkii sitä karkuun jos Lenni lähelle menee. Ovat tosin olleet yhdessä vain valvotusti, Pepillä kun on vähän turhan kovakourainen tapa komentaa toisia koiria ja varsinkin pentuja.

Rölliä taasen ei voisi vähempää kiinnostaa.. Eilen Lenni härkkäsi Rölliä sen minkä kerkesi, kiskoi hännästä, repi karvoista, puri tassuista, mutta vasta kun Lenni yritti noin seisemännen kerran mennä Röllin lelua ottamaan, niin kuului pieni "mrrrr"... Röllillä on lehmänhermot.. :)

Onni taasen.... Heh! Onni murisee ja rätisee ja irvistelee minkä kerkeää, mutta heti kun Lenni kääntää selkänsä niin Onni menee nuuskimaan. Kiinnostus on siis kova, mutta luonne ei meinaa antaa periks tehdä tuttavuutta. Tänään oli jo yritystä hieman kun Lenni vaan meni Onnin nenän eteen mesomaan, niin Onnista näki että olisi kiinnostanut leikkiä, mutta sitten meni huutamisen puolelle... HAH!

Saa nähdä mitä tästä pikkuherrasta kehittyy, alku on ainakin lupaava. :)

Jatkoa siis odotellessa.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti