sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Mennyttä vuotta muistellen....

Kylläpäs on taas aika kiitänyt edellisestä päivityksestä....

Vuoden vaihduttua ajattelin kuitenkin kurkistaa pienesti edelliseen vuoteen, muistellen ja miettien mitä kaikkea on tapahtunut...

Alkuvuosi alkoi meillä suht valoisasti, verrattuna pariin edelliseen vuoteen. Saimme myytyä kaupungista rivarikämppämme, jonka jälkeen bongasimme paikallisen kiinteistövälitysfirman sivuilta tämän kuvan:

©Huoneistokeskus

Joku tuossa kuvassa säväytti... Lisäkuvat vahvistivat sen, että varasimme esittelyajan.. Ja siitä se ajatus sitten lopullisesti lähti... Muutettiin Kerimäelle maaliskuussa, ja päivääkään emme ole katuneet. Nyt on koirilla oma piha, jota vahtia ja jossa voi temmeltää oman mielen mukaan..

  Vahtikoirat hommissa..
Tai no...
Rölli tappaa lelua, Onni kattoo mitä ihmettä Peppi duunaa, ja Peppi piehtaroi.. Heh!


Nti Peppi Piiparinen, rakas narttuseni, alias Miguaardo Miguelsson, Silakaksikin kutsuttu..... 

Pepin vuosi on kulunut suurilta osin juurikin rotunsaomaista työtä tehdessä, eli omaa pihaa vartioidessa, sekä tottakai leikkien oman rakkaan tennispallon kanssa...  Heh!
Käytiin Pepin kanssa muutama kerta treenailemassa tokoa, ja kerran toteamassa agilitykentällä että neitillä ei edelleenkään ole järkeä harrastaa agia (vauhtia sata ja älyä nolla)... Ilmoitinhan minä Pepin tokokisoihinkin syksyllä, mutta hupsista, peruin ne sitten kun ei tullutkaan treenattua... LAISKA MAMMA!

Alkuvuodesta Peppi vieraili eläinlääkärissä, kun Mamma sai päähänsä, että neiti ei ole normaali omaitsensä.. Epäily osoittautui todeksi, ja ultrassa näkyi kohdussa olevan nestettä, jota sitten ensiksi antibiootein yritettiin saada poistumaan. Antibiootti ei kuitenkaan tehonnut, ja näin ollen Peppi steriloitiin välittömästi. Neiti toipui leikkauksesta nopeasti ja on nauttinut kohduttomasta elämästään.. Vielä toistaiseksi ainakaan Pepin turkki ei ole räjähtänyt Röllimäiseen-tyyliin, mutta pelolla sitä odottelen.. ;) Luonne neitillä ei ole muuttunut ollenkaan, sama täpäkkä itsensä on edelleen.

Syksyllä käytiin eläinlääkärissä sitten nielutulehdusten takia.. Ruoka meni vaihtoon ja neiti syö nyt 50%nappulaa/50%lihaa (samalla mallilla menee myös Rölli ja Onni)..

Muutapa ei Pepin vuoteen tainnut kuuluakaan..


Rölli Rupeltaja, rakas apinanlapseni, alias Hupi Luirunen..

Rölli on porukan vakuuttavin pihavahti, tosin tutut tietäävät miten vakuuttava jätkä oikeesti on.. ;) Mut täytyy myöntää että en minäkään saattas semmoi pihaan mennä missä ois tämmöinen vastassa:


Röllin vuosi meni marraskuun alkuun saakka pihavahdin hommia hoitaessa ja ollessa maailman ihanin "kotikoira".. Marraskuussa sitten alkoi suoraan sanottuna helvetti, josta kirjoitan jossain vaiheessa ihan oman päivityksen...


OnniManni Mutikainen, alias Manu, Taisteluoravaksikin kutsuttu...

Onnin vuosi meni myös omaa pihaa vahtien, ja ovikellona toimien.. :D

Kerettiin kierrellä muutamat näyttelyt, kotiintuomisina mm. FI MVA, EE MVA ja LT MVA -tittelit... Ja oli se Põlvassa tullut RYP4-sijoituskin ihan kiva.. ;) Cacibeja tuli Suomesta kaksin kappalein, eli nyt se on sitten suunnattava ulkomaita kohti, jos niillä mielii "jotain tehdäkin"..

Viimeisimpänä Onni on erikoistunut sisustushommiin...Onni on aina vihannut yksinjäämistä. Mutta nyt yksinolo on mennyt tähän pisteeseen, että herra tuhoaa koirahuoneen kokolattiamattoa.. Eroahdistusta vai ihan johtajuusasia vai jotain muuta.. Jaa-a.. Ei se varmaan tiedä itsekään, jos ei Mammakaan.. 


Mutta näin... Eipä meidän vuosi kovin tapahtumarikas ollut, eikä tietty tarvinnutkaan... Ihan ok vaihteeksi näin..

Jatkoa odotellessa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti