tiistai 4. maaliskuuta 2014

PP = Pientä Päivitystä :D

Hupsista kummaa, kolme vuotta hurahtanut edellisistä kuulumisten kirjoitteluista... :D

Varsinkin viimeinen kaksi vuotta on mennyt meillä melkolailla sumussa. On ollut vastoinkäymisiä vastoinkäymisten perään, tarkemmin niitä tässä erottelematta.. Näistä johtuen omat voimavarat oli niin sanotusti finito, ja koirien kanssa harrastaminenkin jäi taka-alalle. Nyt yksi, suurin, murheenkryyni on saanut käräjien sovittelevassa istunnossa päätöksen, ja elämä jatkukoon, kaikilla osapuolilla.

Pepin ja Röllin pari vuotta ovat hurahtaneet kotona oleskellen ja lenkkeillen ja välillä vähän treeniä muistellen, eikä tietty eläinlääkärireissuiltakaan olla säästytty.


Pari vuotta sitten käytiin läpi aikamoiset hammasoperaatiot läpi Pepin kanssa, hoitovirheen takia tulikin isompi homma ja eläinlääkärit löytyivät vain Etelä-Suomesta.. Samoja aikoja neitillä alkoi mystiset sylkikohtaukset.. Yhtäkkiä vaan suu rupes vuotamaan, ilman mitään järkevää syytä. On kierretty eläinlääkärit ja kokeet ja kuvaukset ja kaikki, mitään syytä silti löytämättä. Viimeisin epäily oli että Pepillä ei joku aivosähkökäyrä aina sähkötä perille asti, ja että sille voisi kokeilla epilepsialääkitystä.. No, sitä ei olla vielä kokeiltu, enkä ihan hevillä sitä lähde kokeilee. Onneksi kohtaukset ovat nyt erittäin harvinaisia, ei siis enää viikoittaisia niinkun reilu vuosi sitten vielä. Sen verran jaksoin treenata Pepin kanssa että syksyllä 2012 käytiin kokeilemassa mitä on kisata TOKO AVO-luokassa. Pisteitä saatiin 146 ja näin ollen II-tulos.




Rölli taasen....  Jätkällä rupes korvat oireilemaan reippa pari vuotta sitten. Melkein kuukausittain julmettu korvatulehdus ja pahimmassa tapauksessa hiiva vielä lisänä. Monet tipat ja sörsselit korviin ollaan tungettu ja vaikka mitä kokeiltu, mutta on vaan pirullinen vaiva. Rölli siirtyi kesällä 2013 syömään pelkkää lihaa. Ja nekin on karsittu ihan pariin kolmeen. Nykyisin korvavaivat tulevat esiin kosteilla keleillä, eli ei ole Rölliä tehty näihin Suomen keleihin.. ;) Röllin kanssa tormistauduttiin sen verran että käytiin pariin otteeseen kokeilemassa TOKOilua ALO-luokassa, syksyllä 2012 ja syksyllä 2013. Ekalla kerralla tuli pisteitä 127,5 ja toisella kerralla 137,5, eli molemmilla kerroilla III-tulos.. Rölli ei siis edelleenkään ole se maailman miellyttämisenhaluisin ja tehokkain hoffitus.. ;) :D





 

Siinäpä vähän tarinaa Pepistä ja Röllistä...

Vuosi sitten tammikuussa minä ja minun suuri suuni oltiin taas vauhdissaan ja siitä tuloksena tossa jaloksissa makaa pieni, oranssi ja julmetun karvainen tyyppi. Siitä enemmän seuraavassa jaksossa... :D

Sitä seuraavaa jaksoa odotellen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti