torstai 10. kesäkuuta 2010

TOKOilua med Peppendaali

Kerimäellä oli TOKO eilen.. Näin siitä pitkin kevättä ilmotuksia siellä täällä, ja mietin että pitäisikö Pepin kanssa mennä sinne.. Koska ei olla viime syksyn jälkeen treenattu TOKOliikkeitä ollenkaan, se ilmottautuminen jäi ja jäi ja jäi, kunnes oli jo liian myöhäistä..

Toissailtana ystävä laittoi viestin ja ilmoitti että kokeessa olisi vapaana yksi peruutuspaikka.. Mietin ja mietin, että pitäskö vaiko eikö pitäskö.. Noin ysin aikaan illalla rohkaistuin ja soitin tyssille joka otti ilmot vastaan, hän sanoi heti että" paikka on sinun jos nyt niin päätät" ja minähän päätin.. :D Mietin vielä että lekkerikshän se menee ku ei tod olla niitä liikkeitä harjoiteltu..

Eilen en sitten käynyt muuta ku pienellä pisilenkillä Pepin kanssa, muuten likka hengaili kotosalla. Illalla ennen kisaa käytin Pepin ihan vaa pisillä ja otin pari kertaa metrin matkalla luoksetulon (Peppi täräyttää muuten kisatilanteessa minuu päin)... Ja siinäpä harjoittelut oli..

Ja pisteet itse kokeesta on tässä:

1. Luoksepäästävyys 10

2. Paikalla makaaminen 10
(Pepin vieressä olevista koirista toinen lähti hiipimään ja toinen istui.. Peppi otti vaan hyvän asennon ja makasi ku tatti koko ajan.. Ja mikä parasta: NEITI NOUSI HETI "ISTU"-käskyn saatuaan, wuhuu!!)

3. Seuraaminen kytkettynä 9,5
(Oikealle käännöksissä väljyyttä, muuten kuulema erittäin mallikasta seuraamista..)

4. Seuraaminen taluttimetta 9
(Sama kun edellä, lisäksi täyskäännöksessä likka ei ihan ollu mukana..)

5. Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8
(Hmmm, tästä en muista mitä tuomari sanoi, ehken et liian hidas sivulle nouseminen!???)

6. Luoksetulo 8,5
(Annoin käskyn jälkeen vartaloavun kun pyysin neitii lopussa sivulle perusasentoon, koska se jäi pelkästä käskystä todella vinoon..)

7. Seisominen seuraamisen yhteydessä 7
(Peppi ei pysähtynyt ekasta käskystä, ja mie huomasin sen melkein jo liian myöhään, annoin kuitenki lisäkäskyn ja sit neiti pysähty..)

8. Estehyppy 9
(Päätin olla antamatta käsimerkkiä (eli lisäkäskyä) ja luottaa et neiti hyppää, JA NIIN SE PIRULAINEN HYPPÄS!!! Oikein mallikkaasti.. Ja jäi seisomaan ku tatti käskyn saatuaan. Sivulle istahtaminen oli hitusen hidas taas..)

9. Kokoneisvaikutus 9
(JESSSSS!!! Tuomari sanoi että pienen pienillä hiomisilla saadaan kuulema tulosta... ;D Ja sit ku kerroin että ei olla TOKOliikkeitä treenattu viime syksyn jälkeen ni sit saatiin kunnon kehut hienosta suorituksesta!! :D )

Pisteitä yhteensä 177,5 eli ykköstulos ja sijoitus 1/3 !!!!!



Tästä kisasta suurin kiitos kuuluu Hannulle ja Tuulalle!!!! Pitikin mennä teille möläyttään siitä peruutuspaikasta... ;D Ja tietty spesiaalikiitos Maritta peruutuspaikan infosta ja tuesta!!!

Jatkoa odotellessa.... ;D

1 kommentti:

  1. Joskus extempore on parempi :) Tsemppiä seiraaviin koitoksiin!

    VastaaPoista