sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Hulvaton hakukoe!!

WUHUU!! Korkattiin sit Peppi Piiparisen kanssa haku-ura eilen!! :D Kisassa oli Pepillä teemana "Iloinen mieli korvaa puuttuvan taidon".. HAHAH!!

Ensin oli henkilöhaku.. Alkupätkä oli TO-DEL-LA hankala, mutta Peppi kävi ihan nätisti alueella.. Tosin hallinnassa oli hitusen onkelmia ku neiti päätti tehdä kaiken mitä ite tahtoi.. Ei kuunnellut PÄTKÄÄKÄÄN mitä miula oli sille kerrottavaa... MURR!! Nooo, sit aikani juoksuttelin sitä puolin ja toisin, tiesin tasan tarkkaan, että se tietää missä maalimiehet on, mutta ei vaan ilmase niitä.. No lopulta se kuitenkin ilmaisi yhden maalimiehen, HUH!! Lähti haukkumaan todella nätisti, lähdettiin tuomarin kanssa kohti koiraa, hetkeksi Peppi lopetti haukun kun kuuli että ollaan tulossa, jatkoi kuitenkin haukkua.. Kun oltiin n.kolmen metrin päässä, Peppi tuli minua vastaan, en nähnyt vielä maalimiestä, pysähdyttiin tuomarin kanssa, oltiin ihan hiljaa, ja kuinka ollakaan Peppi kävi minun luona ja palasi maalimiehen luo haukkumaan!! Sit ku palattiin tän maalimiehen luonta, ni aika loppuikin.. Neiti oli käynyt kaikkien kolmen maalimiehen luona, mutta todellakin jätti ne kaksi ilmaisematta.. Tästä osiosta tuli 67pojoa (maksimi 170p). :D

Sitten tuli esine-etsintä.. Lähetin Pepin alueelle, ja se lähtikin ihan kivasti etsimään. Ei juossut niinku normaalisti päättömänä kanana ympäriinsä vaan ihan teki töitä.. ;) No, hetken päästä neiti keksi että nyt tuli pissihätä!!! Ja siis neitihän oli pissinyt n.50metriä ennen ku tultiin esineruudulle... ARGH! Oli vissii niin täpinöissään että ei malttanut kerralla pissiä kaikkee pihalle.. HAHAH!! :D No siitä menikin ihan vähän aikaa ni neiti löyti esineen ja suunnisti minua kohti. Ei palauttanut esinettä minulle, vaan sylkäisi sen minun kengän päälle ja kävi makaamaan eteeni.. :D Tästä osiosta tuli 28pojoa (maksimi 30p).. :D

Ja sitten tottis!! HAHAHH!!! Tässä vaiheessa Peppi oli jo niin riiviötuulella että sen näki oikeen sen ilmeestä..

Vapaana seuraamisen se suoritti "peppimäisen" nätisti.. Ampumisesta nti ei välittäny pätkääkään.. Hlöryhmässä sen piti käydä haistelemassa ihmisiä..

Liikkeestä istumisessa neiti meni YLLÄTYSPYLLÄTYS maahan, niinkun AINA! Ja ei noussut sieltä sivulle..

Liikkeestä maahan meno meni tosi hyvin, likka tippu ku rasvattuna suoraan käskystä maihin, luoksetulo oli sen verran vauhdikas että likka törmäs minuun TÄY-SIL-LÄ, ja mie horjahdin ihan kunnolla.. Ja lopuksi se meni suoraan miun sivulle eikä eteen ollenkaan.. HAH! Ja sitten noudot..

Tasamaanoudossa Peppi teki itse noudon ihan nätisti, paitsi lopussa sinkos häntä kaarella miun sivulle noutokapula suussa.. Se ei oo tehny sitä IKINÄ ennempää!!!!

Hyppynoudossa Peppi vilkaisi ennen miun käskyä tuomaria joka seisoi jonkun matkan päässä oikealla hyppytelineestä.. Tiesin siinä vaiheessa että neiti kiertää esteen ja niin se kiertikin, oikein kaaaauuuukaaa vasemmalta puolelta.. Takaisinkin neiti tuli samaa kautta.. Noutokapula suussa neiti sinkos TAAS miun vasemmalle puolelle perusasentoon, huoh!

Ja sitten estenouto.. Sen Peppi meni mennessä kauniisti yli, etsi noutokapulaa hetken jos toisenkin (mie heitin sen jotenkii oikeen hienosti päin prinkkalaa), tuli takaisin kiertäen esteen ja palautti kapulan tällä kertaa miun oikeelle puolelle istahtaen.. HAHAH!!

Eteenlähetys ja maahanmeno.. Peppi lähti käskyn saatuaan liikkeelle, mutta teki semmosen viiden metrin rinkulan ja käänty minuun päin oottamaan maahan-käskyä.. Käskin sen uudelleen eteen ja sit se sinkos semmosen 10metrii eteenpäin ja väärään suuntaan eli sivullepäin.. Siitä se ei enää sit mennyt mihkään joten tuomarin käskystä komensin sen maahan, no sen se osas.. ;) Mutta yllätys pyllätys, taaskaan se ei noussut ylös sieltä.. HAH!

Paikallaanolo sujui sitten ihan hyvin, ampimisineen päivineen.. Mutta lopussa se ei noussut maasta perusasentoon.. Hehheha..

Tottisosuudesta tuli 64pojoa (maksimi 100p)..

Eli päivän saldo oli: PAHA1 T64 M95.. :D

Että semmonen haku-uran korkkaus! :D Todella hyvä mieli jäi päivästä!! Ja muutenkin oli kyllä mahtikokemus kaiken jännityksen jälkeen.. ;) Ja tulipahan todettua että vaikka treeneissä sujuisi kaikki ku rasvattu, kisassa ainakin toi pikkulikka voi keksii ihan mitä vaan.. ;D

Jatkoa odotellessa...

6 kommenttia:

  1. Heh, kyllä on Peppi tosiaan pistänyt parastaan varsinkin tottiksessa, kaikkea ne voikin näköjään keksiä :D Varsinkin tuo noutokapulan palautus viimein oikealle puolelle pisti naurattamaan :D Tsemppiä tuleviin koitoksiin! :)

    VastaaPoista
  2. Kyl se siitä ;) Peppi ajatteli varmaan tehdä ihan omat säännöt ja noudattaa niitä ja vain niitä. Tsemppiä treeneihin ja seuraaviin kisoihin :)

    VastaaPoista
  3. KIITOS!!

    Hyvin hupaisaa ton kisan lisäksi oli se että menin ottaa noudot neitosen kanssa kisan jälkeen, ni ette kuulkaa usko miten nätisti se ne teki!! Ei edes harkinnut palauttavansa noutokapulaa sivulle, vaan tuli suoraan eteen. Ei edes harkinnut hyppyesteen tai A-esteen kiertämistä, vaan meni ne todella mallikkaasti... HAHAHAHH!!! Arvatkaas oliko yleisöllä hauskaa.. ;D

    VastaaPoista
  4. Hatunnosto kisauran aloittamisesta! ja kuulosti oikein riiviöhoffilta :-) hyvin tuttua! Rapsuja ja kuonot kohti uusia haasteita!

    VastaaPoista
  5. Millos seuraavan kerran kokeeseen? PK tai TOKO?

    VastaaPoista
  6. Kiitos Siukku hatunnostosta!! :D

    Pete, enhän mie nyt sitä täällä kerro... ;D

    VastaaPoista