torstai 14. tammikuuta 2010

Heippalerskius! :)

Nonii, se ois sitten vuos vaihdettu, ja uus jo hyvällä mallilla.. :)

Viime vuodesta vähän, mutta vain vähän...

Rölli Römppänen näytti parissa näyttelyssä mihin voi yltää, varkaudessa se oli toukokuussa PU4 ja heinävedellä kuukautta myöhemmin PU1 ja sai ekan SERTinsä... Jess.. :D Ja siinäpä meidän viime vuoden näytännöt Röllin kans olikin.. :) Ei makeeta mahaa täyteen, vai miten se nyt menikään.. Syksyllä käytiin luonnetestissä, ja jätkä sai mammalle kyyneleet silmiin saadessaan tuloksen: 201pojoa! Mamman hieno mies! Harrastuspuolella ollaan tottisteltu ja ruvettu harjottelee BH-systeemejä.. Sekä syksyllä aloitettiin hakuilu.

Peppi Piiparinen kävi myös parissa näyttelyssä saaden toisesta EH:n ja toisesta H:n, pentu mikä pentu.. ;) Peppi taasen loisti tuolla muissa hommeleissa.. TOKOilemassa käytiin pari kertaa saaden molemmilla kerroilla kakkostulos, jotka oli mielettömän hienot tulokset meidän kategoriassa.. ;) Alkuvuodesta aloitettiin silloin tällöin harjoittelemaan BH-juttuja, kesällä treenattin vähän tiiviimmin ja käytiin suorittamassa sitten BH-koe hyväksytysti Kiteellä elokuussa.. :) Luonnetestissä myös neiti kävi kyntensä näyttämässä, saaden mahtavat 183pojoa!! Mamman rakas tyssi!! Harrastuspuolella ollaan harjoiteltu kaikkia TOKO-liikkeitä.. Kesällä käytiin muutama kerta jälellä, mut se jäi sitten ku ruvettiinkin hakuilemaan.. Joku kaipuu kutenkin jäi sinne jälki-puolelle, lähinnä Pepillä, ja en mene vannomaan että ensi kesänä se laji olisikin jälki.. ;) Mutta se jää nähtäväksi..

Hmmm... Eipä meidän vuoteen paljoa muuta mahtunut... Ja eikä tarvinnutkaan, tuossakin on jo hienosti kaikkea.. :) Ei voi muuta sanoa ku että nöyrimmät kiitokset kaikille menneestä vuodesta!! Ja superkiitos kaikille treenikamuille ja ERITYISESTI ARJALLE JA HANNULLE, OOTTE KULTAA, ja ilman teitä moni juttu ois jäänyt tekemättä ja kokematta!!

Uuden vuoden "lupauksena" olen sanonut että tänä vuonna käydään Pepin kanssa TOKOilemassa, ja voitas EHKÄ ottaa se TK1 tavoitteeksi.. Röllin kanssa tavoite on että mennään BH-koe hyväksytysti läpi! Sekä mie ite lupaan opetella kirjottamaan silleen et käytän isoja ja pieniä kirjaimia... HAHAH!!! Ei pitäs olla liian vaativia tavotteita... ;)

Ja muutama sananen tästä alkaneesta vuodesta..

Ollaan Röllin kanssa jatkettu viime talvena aloitettua "harrastusta" eli potkukelkkailua. Mie ku olen tämmönen hukkapätkä ni ainoo tapa ois aina hölkätä Röllin kans et sen sais ravaamaa, ja tähän siis apuna on tuo potkukelkka.. Parin ekan kerran jälkeen herra rupes muistamaan mikä on jutun juoni ja nyt se menee jo hienosti kelkan viekus.. Meillä Rölli siis juoksee kelkan viekussa, eikä vedä sitä..

Pepin kanssa lähdetään huomenna kokeilemaan uutta harrastusta.. Eli vetohiitoa! Eli jos miusta ei kuulu täällä eikä muuallakaan vähään aikaan ni mie olen luultavasti kokovartalokipsissä.. :D Hannun kanssa on monet kerrat ollut puhetta että talven tullen sitä kokeillaan, nyt sitten löytyi itelle sukset ja muut releet sekä pepille lainavaljaat ja -hihnat, ni jot vot että nyt sit sitä kokeillaan!! :D

Ja sitten vielä tää piti kertoo, että mein wuffet on saanu uudet mukavat kamut, Pepin kamu on vähän vajaan vuoden ikäinen rotikkajätkä Bono ja Röllin kamu on vähän vajaa 4kk rotikkatytteli Nola.. Voi sitä riemua ku tänään taas koirat pääs toisiaan moikkaamaan.. :D Kuvia löytyy sieltä kuvablogin puolelta...

Siinäpä höpinää taas monta monituista riviä... Jatkoa odotellessa.... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti